Руският военен кореспондент Дмитрий Стешин написа в мрежата, че руските военни

...
Руският военен кореспондент Дмитрий Стешин написа в мрежата, че руските военни
Коментари Харесай

Руските военни започнаха да се заразяват от мишки в зоната на войната

Руският боен сътрудник Дмитрий Стешин написа в мрежата, че съветските военни изпитват компликации при напредването си към Павловка. Селището се намира на два километра и половина от Угледар.

Той изясни, че борбата в неделя е траяла към половин час, а артилерията на въоръжените сили на Украйна е дала отговор пет пъти на ударите на въоръжените сили на РФ.

Според него украинската войска разполага с огромен брой бронирани машини и съветските въоръжени сили я откриват сполучливо, но украинците удрят тиловите позиции на съветските военни.

Освен това има още една заплаха.

В своя TG канал той каза, че пшеницата гние в огромни количества в нивите, заради което доста мишки са се развъдили там.

Температурата на въздуха е „ покрай нулата “, студено е, заради което бойците елементарно улавят инфекции, популяризирани от гризачите.

„ Моят приятел Тема отиде в болница, евентуално с туларемия (той беше болен, знам какво е) “, пише Стешин.

Припомняме, туларемията е рядко срещано заболяване при животни и хора, характеризиращо се с естествена огнищност. Първостепенно значение като източник и контейнер на инфекцията в природата имат мишевидните гризачи. Болестта стартира ненадейно с висока температура (39 – 40°С), тресчица, главоболие, обща уязвимост, болки по мускулите, увеличени лимфни възли и други Клиничната картина е прекомерно разнообразна и зависи от мястото на навлизане на причинителя. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР